top of page

Visie

Vier generaties vrouwelijke fotografen met een uitgesproken visie op het vak. Ons werk steunt al sinds 1934 op twee pijlers: creativiteit en vakkennis. Creativiteit omdat we in onze beelden meer laten zien dan een momentopname. Vakkennis omdat we heel goed weten waar we mee bezig zijn. Digitaal en analoog. Kunst is altijd ons handelsmerk geweest. Door te "kijken" met al onze zintuigen, aan te voelen of te begrijpen wie of wat zich voor de lens bevindt. Zo voegen we iets toe aan het beeld, dat het louter individuele overstijgt. Waardoor het een universele taal spreekt. Vakkennis en oog voor detail geven ons daarvoor de nodige basis. Door te luisteren, te kijken en zo te begrijpen wie er zich voor  de lens en achter de foto bevindt, weten wij telkens de juiste snaar te raken.

Team

Inge

  • Grey LinkedIn Icon

Qualified European Professional Photographer

Won meerdere nationale en internationale fotoprijzen. Bezield door dat ene mooie beeld dat daar voor het oog van de camera ergens zit en dat je als een speld in een hooiberg moet zoeken. Altijd strevend naar perfectie.

Maryse.jpg

Maryse

  • Grey LinkedIn Icon

Qualified European Professional Photographer

Diverse nationale en internationale prijzen staan op haar palmares.

"Ervoor zorgen dat elk portret een krachtig, sprekend tijdsdocument wordt Compositie

Merle portret studio.jpg

Merle

  • Grey LinkedIn Icon

 

 

Wij zijn er van overtuigd dat een foto letterlijk meer vertelt dan 1000 woorden en dat deze de meest sprekende en persoonlijke decoratie vormt voor elk privé of bedrijfsruimte.

1ste en 2de generatie

Merle

Bomma Til004 copy.jpg

Mathilde

Mathilde Leyssen

Oprichtster van Studio Leyssen in 1934.

Inge

Moeke (hasselbl neg) mail.jpg

Fernande

European Master of Photography,

won talloze nationale en internationale fotoprijzen, vond het in 1979 het naar haar genoemde belichtingssysteem uit, als geliefde gastdocente droeg zij haar kennis en visie over de hele wereld uit.

"Een kunst of een vak?

Het vakkundig vastleggen van wat je innerlijk oog ziet en die innige beeldbeleving delen met de wereld. Dat is kunst."

bottom of page